-
Tojiro Pro Western VG-10 Nóż do porcjowania 21cm
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4960375138967 |
Zamówienie telefoniczne: 579632739
Nóż kuchenny Tojiro Pro do porcjowania 21 cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10
Rękojeść - stal nierdzewna ,,wzór tornado" zapobiega zsuwaniu się mokrej lub tłustej dłoni
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 35,0 cm
Długość ostrza - 21,0 cm
Szerokość klingi - 3,6 cm
Grubość klingi - 2,4 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 150 g
- Producenci