• Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm VG-10

1989.00
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 0
Kurier pobranie inpost 0
Paczkomaty 11.99
Kurier InPost 11.99
Paczkomaty pobranie 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 579632739

Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm VG-10

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Dane techniczne:

Ostrze -  stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,5 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,2 cm
Grubość klingi - ok. 2.1 mm
Waga - ok. 220 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Sklep zamknięty

Sklep został tymczasowo deaktywowany, prosimy spróbować za kilka dni.