• Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Nakiri 17cm R-2 Mistrz Takeshi Saji

2899.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 0
Kurier pobranie inpost 0
Paczkomaty pobranie 0
Paczkomaty 0
Kurier InPost 0
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 579632739

Zostaw telefon

Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Nakiri 17 cm R-2

Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,5 cm
Długość ostrza - 16,5 cm
Szerokość klingi - 5,5 cm
Grubość klingi - ok. 2,5 mm
Waga - ok. 261 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci