• Bezprzewodowy termometr Sous Vide Gefu

Symbol: FISPL5458
79.00
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty 11.99
Kurier InPost 11.99
Kurier pobranie inpost 14.99
Paczkomaty pobranie 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 579632739

Metoda gotowania sous vide stała się ostatnio bardzo popularna. W gotowaniu tym kluczowe znaczenie ma temperatura wody, a za sprawą tego termometru można ją bardzo precyzyjnie określić i utrzymać na stałym poziomie.Temperatura, w której chcemy gotować jest ustawiana w  zależności od tego, jaki stopień soczystości i miękkości potrawy chcemy uzyskać. Poniżej prezentujemy standardowe zakresy temperatur:

Wołowina medium-rare: 54.4°C-59°C
Wołowina medium: 60°C-63°C
Pierś z kurczaka: 60°C-66°C
Soczysta, krucha wieprzowina: 52°C-68°C
Tradycyjna ryba: 50°C-55.5°C

- termometr do gotowania metodą sous vide, 
- idealny do ryb, wołowiny, wieprzowiny i drobiu,
-  szybki i łatwy w obsłudze, czas pomiaru ok. 10- 15 sekund,
- skala pomiarowa od 30 do 90°C-  odstępy 1- stopniowe,
- dokładność pomiaru: 58-85° C + 1,5°C,
- wysokiej jakości stal nierdzewna,
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce,
- 5- letnia gwarancja

Wymiary:
Średnica: 22 cm
Długość: 5 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Sklep zamknięty

Sklep został tymczasowo deaktywowany, prosimy spróbować za kilka dni.