-
Bezprzewodowy termometr Sous Vide Gefu
Symbol:
FISPL5458
79.00
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 11.99 |
Dostępność | Mało 4 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4006664219006 |
Zamówienie telefoniczne: 579632739
Metoda gotowania sous vide stała się ostatnio bardzo popularna. W gotowaniu tym kluczowe znaczenie ma temperatura wody, a za sprawą tego termometru można ją bardzo precyzyjnie określić i utrzymać na stałym poziomie.Temperatura, w której chcemy gotować jest ustawiana w zależności od tego, jaki stopień soczystości i miękkości potrawy chcemy uzyskać. Poniżej prezentujemy standardowe zakresy temperatur:
Wołowina medium-rare: 54.4°C-59°C
Wołowina medium: 60°C-63°C
Pierś z kurczaka: 60°C-66°C
Soczysta, krucha wieprzowina: 52°C-68°C
Tradycyjna ryba: 50°C-55.5°C
- termometr do gotowania metodą sous vide,
- idealny do ryb, wołowiny, wieprzowiny i drobiu,
- szybki i łatwy w obsłudze, czas pomiaru ok. 10- 15 sekund,
- skala pomiarowa od 30 do 90°C- odstępy 1- stopniowe,
- dokładność pomiaru: 58-85° C + 1,5°C,
- wysokiej jakości stal nierdzewna,
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce,
- 5- letnia gwarancja
Wymiary:
Średnica: 22 cm
Długość: 5 cm
Wołowina medium-rare: 54.4°C-59°C
Wołowina medium: 60°C-63°C
Pierś z kurczaka: 60°C-66°C
Soczysta, krucha wieprzowina: 52°C-68°C
Tradycyjna ryba: 50°C-55.5°C
- termometr do gotowania metodą sous vide,
- idealny do ryb, wołowiny, wieprzowiny i drobiu,
- szybki i łatwy w obsłudze, czas pomiaru ok. 10- 15 sekund,
- skala pomiarowa od 30 do 90°C- odstępy 1- stopniowe,
- dokładność pomiaru: 58-85° C + 1,5°C,
- wysokiej jakości stal nierdzewna,
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce,
- 5- letnia gwarancja
Wymiary:
Średnica: 22 cm
Długość: 5 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci